Home / Magazine

FLOOR Magazine

Hét magazine voor zorgprofessionals. Een blad waarin het vak en de daarbij horende inspirerende, boeiende, ontroerende en vrolijke verhalen centraal staan. Kortom een blad voor en dóór zorgprofessionals. Als lid van NU’91 geniet je vier keer per jaar van dit magazine.

Floor magazine

Ontdek het magazine voor zorgprofessionals

FLOOR werd voor het eerst uitgebracht in mei 2018 op de Dag van de Verpleging. We wilden met FLOOR jou en alle andere zorgprofessionals eens goed in het zonnetje zetten. We zien in alle sectoren het harde werk dat dag in, dag uit wordt verricht en we hebben onwijs veel bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. Het uitbrengen van FLOOR op deze bijzondere dag werd zo goed ontvangen door jullie dat we besloten om FLOOR vier keer per jaar uit te geven – uitsluitend voor leden van NU’91. Daarnaast zorgen we altijd voor allerlei leuke acties en prijzen. Speciaal voor jullie: de zorgprofessional. Wil jij FLOOR ook ontvangen? Word dan nu lid van NU’91 en FLOOR valt binnenkort ook bij jou op de mat!

Word lid

Maak kennis met onze partners!

Zetje, Sudocrem, het LUMC, Angggila vpk en Nursing zijn dé partners van FLOOR

 

Maak kans op mooie prijzen!

In elke editie van FLOOR vind je praktische en leuke win- en weggeefacties. Deze editie maak je ook weer kans op leuke prijzen! Speciaal voor de Dag van de Verpleging staat deze editie bomvol met winacties! Zo maak je kans op een prachtig hart van chocolade. Rijkelijk versierd en ook nog eens duurzaam. Chocstar geeft drie harten weg! Heb jij vaak last van je voeten na een lange werkdag? Dan is een voetenspa echt iets voor jou! Elsuvon geeft er drie weg! Test je medische kennis met de zorgquiz! Lolo quizzen geeft twee spellen inclusief een tof prijzenpakket t.w.v. €54,95 weg! Wil je nog meer weten over verpleegkundige verzetsheld Virrie Cohen? Dan is dit jouw kans! FLOOR mag namelijk drie exemplaren van het boek Virrie’s kinderen weggeven. Heb je wel eens zin in iets anders dan een boterham met kaas? Dan is het kookboek Sandwiches echt iets voor jou! FLOOR mag namens Good Cook drie exemplaren weggeven.

Vul onderstaand formulier in om kans te maken!

Winactie formulier

De mei-editie van FLOOR download je hier gratis!

Wil je een kijkje nemen in de digitale mei-editie van FLOOR? Dat kan! Meld je aan en verstuur het formulier. Je ontvangt dan direct de link. Wil je de volgende edities van FLOOR niet missen? Word dan lid van NU’91!

Wil jij jouw verhaal delen?

Voor FLOOR zijn wij altijd op zoek naar interessante verhalen. Werk jij als zorgprofessional ergens waar maar weinig bekend over is en wil je dit onder de aandacht brengen? Of ben jij ‘gewoon’ trots op je werk of heb je een ander verhaal waarvan jij denkt ‘hé, dat moet FLOOR hebben’. Stuur ons een berichtje en misschien sta jij in de volgende editie!

Neem contact op

Jouw advertentie op deze pagina?

Wil je ook graag net als ‘Hart voor Zorg’ adverteren in FLOOR Magazine of in een van onze nieuwsbrieven? Dan kun je contact opnemen met De Media Collega’s:

  • Marcus Meeuwissen

Mail: marcus@demediacollegas.nl