Home / Magazine

FLOOR Magazine

Hét magazine voor zorgprofessionals. Een blad waarin het vak en de daarbij horende inspirerende, boeiende, ontroerende en vrolijke verhalen centraal staan. Kortom een blad voor en dóór zorgprofessionals. Als lid van NU’91 geniet je vier keer per jaar van dit magazine.

Floor magazine

Ontdek het magazine voor zorgprofessionals

FLOOR werd voor het eerst uitgebracht in mei 2018 op de Dag van de Verpleging. We wilden met FLOOR jou en alle andere zorgprofessionals eens goed in het zonnetje zetten. We zien in alle sectoren het harde werk dat dag in, dag uit wordt verricht en we hebben onwijs veel bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. Het uitbrengen van FLOOR op deze bijzondere dag werd zo goed ontvangen door jullie dat we besloten om FLOOR vier keer per jaar uit te geven – uitsluitend voor leden van NU’91. Daarnaast zorgen we altijd voor allerlei leuke acties en prijzen. Speciaal voor jullie: de zorgprofessional. Wil jij FLOOR ook ontvangen? Word dan nu lid van NU’91 en FLOOR valt binnenkort ook bij jou op de mat!

Word lid

Maak kans op mooie prijzen!

In elke editie van FLOOR vind je praktische en leuke win- en weggeefacties. De winacties uit de december-editie zijn inmiddels gesloten. In maart ligt de volgende editie op de mat en maak je weer kans op nieuwe prijzen!

 

De mei-editie van FLOOR download je hier gratis!

Wil je een kijkje nemen in de digitale mei-editie van FLOOR? Dat kan! Meld je aan en verstuur het formulier. Je ontvangt dan direct de link. Wil je de volgende edities van FLOOR niet missen? Word dan lid van NU’91!

Wil jij jouw verhaal delen?

Voor FLOOR zijn wij altijd op zoek naar interessante verhalen. Werk jij als zorgprofessional ergens waar maar weinig bekend over is en wil je dit onder de aandacht brengen? Of ben jij ‘gewoon’ trots op je werk of heb je een ander verhaal waarvan jij denkt ‘hé, dat moet FLOOR hebben’. Stuur ons een berichtje en misschien sta jij in de volgende editie!

Neem contact op

Webinars en congressen van Hart voor Zorg

Hart voor Zorg organiseert in heel Nederland verschillende congressen, waaronder de Florence Nightingale Fair. Deze maand staat bijvoorbeeld het congres: ”Seksueel geweld: Wat wel & niet te doen?” op de planning. Alle vijf congressen van dit jaar geven je punten voor je accreditatie. Naast congressen organiseert Hart voor Zorg ook regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan webinars over eet- en drinkproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking, maar ook webinars voor zelfontwikkeling. Ben je nieuwsgierig naar wat Hart voor Zorg jou kan bieden?

 

Bekijk Hart voor Zorg

Jouw advertentie op deze pagina?

Wil je ook graag net als ‘Hart voor Zorg’ adverteren in FLOOR Magazine of in een van onze nieuwsbrieven? Dan kun je contact opnemen met De Media Collega’s:

  • Marcus Meeuwissen

Mail: marcus@demediacollegas.nl