Home / Word lid / Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Kijk snel verder welk lidmaatschap het beste bij jou past en welke voordelen daarbij horen. We verwelkomen je graag als lid van NU’91!

Ledenwerving NU'91

Snel naar

Regulier lidmaatschap

Als zorgprofessional kom je altijd in aanmerking voor het reguliere lidmaatschap. Benieuwd naar de voordelen?

LEES VERDER >

 

Studenten lidmaatschap

Ook als student ben je welkom bij NU’91. Met het studenten lidmaatschap ben je het eerste jaar zelfs gratis lid. Kijk snel verder voor meer informatie.

MEER INFORMATIE >

 

Pensioen lidmaatschap

Heb je altijd als zorgprofessional gewerkt en ben je nu met pensioen? Dan past het pensioen lidmaatschap waarschijnlijk het beste bij je. Klik snel verder om te zien wat die lidmaatschap toevoegt aan jouw pensioen.

KLIK VERDER >

Partner lidmaatschap

Is jouw partner ook een zorgprofessional en wonen jullie op hetzelfde adres? Dan is het aantrekkelijk om voor een partner lidmaatschap te kiezen. Waarom? Klik verder voor de voordelen.

KLIK VERDER >

Combi lidmaatschap

Een combi lidmaatschap is er voor zorgprofessionals die al lid zijn van een specifieke beroepsorganisatie aangesloten bij NU’91. Lees snel verder of jouw beroepsorganisatie hierbij hoort en wat je voordelen zijn.

LEES VERDER >

 

Actief lidmaatschap

Ben je al lid van NU’91 en wil je meer betrokken raken binnen onze organisatie? Dat kan door een actief lidmaatschap in de vorm van een vakbondsconsulent, lid van een klankbordgroep of als OR-lid. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een actief lidmaatschap en/of op zoek naar meer informatie? Lees dan verder.

LEES VERDER >