Home / Nieuws / De app CAO gehandicaptenzorg is weer up-to-date!

De app CAO gehandicaptenzorg is weer up-to-date!

Via de app CAO gehandicaptenzorg kun je vanaf heden de huidige cao raadplegen. De app is al langer in de lucht, maar is nu geactualiseerd. In de app van Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg kun je met handige tools de huidige cao met de looptijd van 2021 – 2024 doorkijken.

De cao krijg je in deze app niet als een lap tekst voorgeschoteld, maar onderverdeeld in een overzichtelijke inhoudsopgave. De hoofdstukken zijn blauw gelabeld en de bijbehorende artikelen zijn met diens titel beschreven. Als je een artikel wilt lezen, kun je erop drukken. Zo kun je eenvoudig scrollen naar het artikel dat je zoekt. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Dan kun je ook bovenin de zoekbalk de term intypen waar jij meer over wilt weten.

Tools

Je kunt in de app verschillende tools raadplegen. Zo kun je berekenen hoeveel uur je moet werken, hoeveel vakantie-uren je hebt en welke compensatie feestdagen je krijgt. Daarnaast kun je je Persoonlijk Budget Levensfase en je ort berekenen.

FAQ

Een ander onderdeel van de app is het tabblad FAQ. Hier kun je veelgestelde vragen over de cao vinden. De vragen en antwoorden zijn gesorteerd op onderwerp, zoals bijzondere diensten en jaarurensystematiek.

Extra

In de app staan ook links naar handige webpagina’s buiten de app, zoals een link waar je je AOW-leeftijd kunt berekenen en meer informatie krijgt over (langdurige) ziekte.

Kalender

Als laatste zit in de app ook een kalender verwerkt. Hier staan bijvoorbeeld feestdagen in, maar ook geplande verhogingen van onder andere salaris, balansverlof en PBL-uren.

Heb je vragen?

NU’91 is erg blij dat de cao op deze manier makkelijk te raadplegen is. Toch is een cao nog altijd geen gesneden koek. Als lid kun je bij ons terecht met vragen over de cao. Je kunt ons telefonisch via 030-2964144 bereiken. Je kunt jouw vraag ook via onze socialemediakanalen stellen.

Je kunt de app downloaden in de AppStore en de PlayStore.

Bericht delen: