Home / Nieuws / Webinar pensioenstelsel: antwoord op al jouw vragen

Webinar pensioenstelsel: antwoord op al jouw vragen

Het pensioenakkoord is in 2020 gesloten tussen overheid, werkgevers en werknemers. Een onderdeel daarvan is een nieuwe pensioenregeling die in 2026 moet gaan gelden. In de webinar pensioenstelsel van PFZW van 21 januari 2021 werd uitgelegd wat de belangrijkste wijzigingen zijn in dit stelsel en wat dit voor jou betekent.

Antwoord op jouw vragen

Janneke Willemse (bekend van RTL Z) ging in gesprek met Joanne Kellermann (voorzitter PFZW) en Dick Boeijen (pensioenexpert). Zij gaven antwoord op zoveel mogelijk vragen over het nieuwe pensioenstelsel. Denk aan vragen als: waarom is een nieuw pensioenstelsel eigenlijk nodig? Wat verandert er allemaal? Wat het betekent voor mij?

Webinar pensioenstelsel terugkijken

NU’91 is samen met de andere sociale partners in zorg en welzijn verantwoordelijk voor de totstandkoming van de nieuwe pensioenregeling. De komende jaren zullen daarin besluiten moeten worden genomen en gaan wij ook jullie informeren en raadplegen over de nieuwe regeling. Dit webinar van PFZW geeft een uitgebreide toelichting op de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe pensioenstelsel. De webinar is vanaf nu hier terug te kijken.

 

Bericht delen: