Home / Over ons / Organisatie

Organisatie

Koers en Visie NU’91

Koers en missie
NU’91 behartigt zowel de beroepsinhoudelijke, als de arbeidsvoorwaardelijke belangen van haar leden. Dit zijn de beroepsvoorwaarden die de maatschappelijke positie van en politieke aandacht voor (leerling-)verpleegkundigen, verzorgenden en verwante professionals op alle niveaus in de zorg dienen te versterken.

Download hier de volledige koers 2021-2024 van NU’91.

Visie
NU’91 wil dat in 2025 verpleegkundigen, verzorgenden en aanverwante beroepen hun positie in alle sectoren van de zorg hebben versterkt en ‘Mooi Werk’ ervaren in hun dagelijkse praktijk.

Download hier de volledige visie 2021-2024 van NU’91.

Infographic
We hebben de koers en visie 2021-2024 van NU’91 in een compacte infographic weergegeven. Zo kun je in een oogopslag snel zien wat de koers en visie van NU’91 is. Deze infographic is dan ook makkelijk te delen onder eventueel je collega’s, in je instelling of via jouw social media-kanalen.

Download hier de infographic.

Jaarverslag
NU’91 kijkt door middel van het jaarverslag terug op het voorgaande jaar. Wat zijn de resultaten van alle werkzaamheden en inspanningen en welke gebeurtenissen staan daarin centraal?

Ledenraad

De ledenraad is een belangrijk orgaan binnen de vereniging. Dit omdat deze de strategie bepaalt waarbinnen de bestuurder het beleid vormgeeft. Ook gaat de ledenraad over benoeming en ontslag van de bestuurder.

Maak kennis met de ledenraad >

Specifieke beroepsorganisaties (SBO's)

Er zijn elf SBO’s aangesloten bij NU’91. Kijk snel wie dit zijn en wat dit betekent. Ben jij namelijk al lid van een SBO dan kun je met korting een lidmaatschap van NU’91 afsluiten. NU’91 behartigt de belangen van SBO-leden die vallen onder de cao’s en pensioenregelingen waarbij wij betrokken zijn.

Meer informatie >

Actieve leden

Binnen NU’91 zijn er een heel aantal leden actief voor de organisatie. Dit kan onder andere in de vorm van een vakbondsconsulent, lid van een klankbordgroep of als OR-lid. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een actief lidmaatschap en/of op zoek naar meer informatie? Lees dan verder.

Meer informatie