Home / Nieuws / De top 3 in de verkiezing voor Opinieleider in de Zorg 2023 is bekend!

De top 3 in de verkiezing voor Opinieleider in de Zorg 2023 is bekend!

De afgelopen weken hebben we jullie opgeroepen om jezelf of iemand anders op te geven voor de verkiezing Opinieleider in de Zorg 2023. Hierop kregen we ontzettend veel leuke, inspirerende en motiverende reacties binnen. Aan de jury was het de taak om een top 3 samen te stellen en dat was met zo’n aanbod niet eenvoudig. Deze verkiezing is een initiatief van Nursing, Tijdschrift voor Verzorgenden en NU’91. 

Uit de aanmeldingen zijn uiteindelijk deze drie namen gekozen: Joep van Poorten, Anita de Vette en Jennifer Bergkamp. Op deze pagina stellen de kandidaten zich aan je voor.

Laat jouw stem horen!

Nu ben jij aan zet en is het tijd om je stem te laten horen. Wie is jouw favoriet en wint volgens jou de titel Opinieleider in de Zorg 2023? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen op onze site. Je kunt je stem eenmalig uitbrengen en stemmen kan tot 30 oktober.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 december tijdens de Nursing Experience in het Congrescentrum in Den Bosch. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Koop dan je kaarten via deze link!

Bericht delen: