NU'91: vakbond én beroepsorganisatie voor zorgprofessionals

Mag mijn werkgever me vragen om…? Het antwoord op deze vraag weet NU’91. Wat er ook op de drie puntjes komt te staan. Sterker nog, aan de cao-tafel bepalen we samen met leden de arbeidsvoorwaarden waar je werkgever zich aan moet houden. Wil jij meepraten over de cao en antwoord krijgen op al jouw vragen? Sluit je dan aan bij NU’91. 40.000 verpleegkundigen en verzorgenden gingen jou voor.

Lees snel verder!


NU’91 is de enige onafhankelijke beroepsorganisatie én vakbond voor zorgprofessionals. Gesteund door 40.000 leden komen we op voor de belangen van alle zorgprofessionals in Nederland. Als lid kun je onder andere meepraten over cao-onderhandelingen en heb je recht individuele ondersteuning bij problemen op je werk.

Lees snel verder!

Word lid-actie!

Omdat NU het moment is om samen door te pakken naar één cao voor alle verpleegkundigen en verzorgenden, is ons kennismakingslidmaatschap tijdelijk super aantrekkelijk! 

NU’91 heeft verschillende lidmaatschappen op maat met hoge kortingen! Benieuwd welk lidmaatschap bij jou past? Vul dan de korte vragenlijst in via onderstaande button!

Doe de lidmaatschapstest!